Dames lingerie Amoena prothese bh set

Published on November 28th, 2013 | by Bodyfashion Born

0

Amoena prothese bh’s

Amoena begrijpt wat vrouwen verwachten van lingerie en of je nu een borstoperatie heb gehad, waardoor een prothese bh van belang is maakt geen verschil in waaraan een bh moet voldoen. Een prothese bh moet net als een gewone bh comfortabel zitten met een goede pasvorm, goede steun bieden en het moet passen bij de gelegenheid. Of u nu een klassiek, elegant, modern of sportief lingerie setje wil, Amoena voldoet aan de verwachtingen.

Eigenschappen van Amoena prothese bh’s

Schouderbandjes: Deze bandjes moeten juist extra comfort bieden en niet irriteren. Amoena schouderbandjes zitten comfortabel, zijn verstelbaar en bieden ondersteuning aan de borstprothese zonder druk op de schouders uit te oefenen.

Prothesehoesjes in de cups: Prothese bh’s van Amoena hebben (tenzij anders vermeld) multifunctionele hoesjes voor de borstprothese. Deze hoesjes zorgen ervoor dat de prothese niet kan verschuiven en geeft u als drager van een prothese daarmee extra zekerheid. De hoesjes van de Amoena bh’s passen perfect in de cup en zijn niet zichtbaar, daarom past ook iedereen deze bh’s. Of u nu een rechter, linker of twee prothese heeft de Amoena bh zit comfortabel en geeft u zelfvertrouwen.

Bh cups: De cups hebben een goede snit, waardoor er een erg mooie natuurlijke pasvorm te zien is.

Brede rugband: De band op de rug van de Amoena bh’s zijn breder dan onderbanden van gewone bh’s. Deze extra brede band zorgt voor extra stabiliteit en ondersteuning, waardoor de borstprothese goed blijft zitten.

Rugsluiting: De rugsluiting van de bh’s hebben één tot vier haakjes, deze zorgen voor perfecte draagcomfort.

Heeft u vragen of prothese bh’s van Amoena of over prothese bh’s in het algemeen? Neem gerust contact met ons op. Bekijk in onze webwinkel het gehele assortiment prothese lingerie en prothese badmode.

Tags: ,


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑