Dames lingerie avet boxer

Published on August 2nd, 2017 | by Bodyfashion Born

0

Avet boxershort

Als je een avondje uitgaat wil je er goed uitzien. Je kijkt in je kledingkast en kan in eerste instantie niet beslissen. Wat zouden de anderen aandoen? Na een tweede poging ben je eruit: een strakke jeans met een zwierig blouseje. Normaal doe je nooit een string aan, maar als je dat nu niet zou doen zou je de naden van je ondergoed in de spijkerbroek zien staan. Ze zitten echt niet lekker, maar het moet maar even. Was er maar een oplossing…

 

Avet boxershort oplossing tegen vervelende strings

 

Met de Avet boxershort van Bodyfashion Born heb je nooit meer last van vervelend zittende strings of zichtbare naden in je skinny jeans. De Avet boxershort is een microfaser boxershort die zeer comfortabel zit. Het is als een tweede huid; je voelt ‘m amper. Microfaser is een stof met een hoog aantal draden per cm. Dat maakt dat het nog fijner is dan zijde: ultra-zacht! Daarbij kan microfaser bijna overal tegen. Het is een dichte stof, dus het houdt veel wind en water tegen. Het laat dus niets van buiten naar binnen, maar wel van binnen naar buiten: het is luchtdoorlatend. Microfaser heeft een zijde glans en is een lichte stof. Vanwege kans op krimpen in de was is het verstandig om de Avet boxershorts van Bodyfashion Born van microfaser te wassen op 30 graden Celsius.

Eigenschappen van de Avet boxershort

 

Zoals hiervoor al gezegd is, is de Avet boxershort van microfaser gemaakt, wat een nog comfortabelere draagbaarheid veroorzaakt. Daarbij heeft het een badstofkruisje en zijn de maten S tot en met XL beschikbaar in verschillende kleuren. Doordat de Avet boxershort een aangeknipt pijpje heeft, sluit de short mooi om de benen en kruip het niet omhoog. De shorts hebben ook geen zijnaden, een ultiem zacht en comfortabel gevoel.

 

Je hoeft je niet meer druk te maken om niet lekker zittende strings of zichtbare slips in je jeans die je aan wil doen tijdens het uitgaan. Met de Avet boxershort ben je zelfverzekerder door het naadloze, niet-opkruipende ondergoed. Veel plezier vanavond!


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑