Dames lingerie bluebella

Published on November 10th, 2017 | by Bodyfashion Born

0

Bluebella lingerie is mooi én betaalbaar

Lingerie moet mooi en betaalbaar tegelijk zijn. Dat is iets waar alle vrouwen het mee eens zijn. Sinds 2005 voldoet Bluebella aan deze vraag. Voor lingerie waar je mond van open valt moet je Bluebella hebben. Dit merk ziet lingerie als ‘’fashion’’ voor jezelf, want wat is er nu belangrijker dan dat jij jezelf mooi vindt? Maak met de lingerie van Bluebella van elke dag een spannende dag!

Voel je mooi met Bluebella

Met de collectie van Bluebella voelt iedere vrouw zich goed en lekker in haar vel. De lingerie is te herkennen aan de iets uitdagende uitstraling. Elke vrouw is anders en draagt ander soort ondergoed, dat is zeker. Voor elk figuur is er wel een set, want niet iedere vrouw heeft hetzelfde lichaam en dat maakt iedereen ook zo uniek. Niet alleen de bovenste laag van onze kleding (het deel dat iedereen kan zien) moet mooi zijn. Ook de onderste laag kleding moet passen bij jou als persoon, sexy zijn en niet te vergeten comfortabel zijn.

De associatie tussen winter én romantiek

De koude dagen komen er weer aan en dat betekent dat het gevoel van romantiek weer zal overheersen. We kunnen het niet ontkennen, als we denken aan koude donkere dagen denken wij bijna automatisch ook aan lingerie. Je wilt je onder je dikke wintertrui toch altijd mooi en sexy voelen? Bluebella is het merk waar je moet zijn als je op de koudere dagen wilt rondlopen in een van de meest mooie varianten lingerie.

Voel je exclusief in Bluebella

Voel je uniek en exclusief in je ondergoed. Het merk Bluebella staat voor design en exclusiviteit en dat zal je zeker merken als je de lingerie draagt. De manier waarop iemand zich voelt heeft vaak te maken met hoe die persoon zichzelf ziet. Een mooie look begint bij je ondergoed! Draag je lingerie van dit merk dan zal ook jij je binnen no-time uniek en exclusief voelen.

Dit merk voorziet ons niet alleen van de allermooiste lingerie, maar ook voor pyjama’s moeten we bij Bluebella zijn. De satijnen pyjama’s met broek en blouse zijn ideaal om in te slapen. Met de zachte kleuren zijn de sets echt te omschrijven als zacht en vrouwelijk.

Kant en creatief

Met Bluebella heb je altijd lingerie met mooie kanten patronen. De modellen hebben allemaal een sprekende en creatieve uitstraling. Bij dit merk zit niet alles dicht en verborgen, maar mag het lichaam gezien worden. Veel  bh’s van dit merk hebben bijvoorbeeld alleen stof aan de randen en rond de tepel. De blote huid is dus door het ondergoed heen te zien. Kortom, Bluebella lingerie verpakt elke vrouw als een cadeautje. Is dat niet hoe we stiekem allemaal gezien willen worden, als een cadeautje?


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑