Dames lingerie

Published on January 3rd, 2014 | by Bodyfashion Born

0

Boobs and Bloomers

In de overgang naar ‘dames ondermode’ moeten tienermeisjes eerst een tussenfase door. Gelukkig zijn er genoeg merken die zich specifiek richten op ondermode voor tienermeiden. Perfecte maten en met de juiste prints en kleuren voor tienermeisjes. Boobs and Bloomers is een perfect voorbeeld van een merk voor tienerondermode, zij verkopen setjes met gepaste printjes in de kleinste maatjes. Denk bijvoorbeeld aan stippeltjes, sterretjes en dergelijke!

De prints zijn over het algemeen heel rustig of zelfs niet aanwezig en de onderbroeken zijn shorts.
Boobs and Bloomers verkoopt beugelloze beha’s voor meisjes en komt niet aanzetten met soft tops zonder ondersteuning.

Boobs and Bloomers Macy bh en short

Uit de tienercollectie van Boobs & Bloomers de katoenen serie Macy. Bh zonder beugel & licht voorgevormde cup in hoofdkleur grijs met als print de kleine stip in kleur roze. Schouderbandjes zijn elastisch & aan achterkant verstelbaar. Onderband Bh & bovenkant van de cup zijn elastisch. Het bijpassende short heeft een katoenenkruisje voor extra draagcomfort & elastisch licht glanzend tailleband aan bovenkant. Maten van de Bh AA65 t/m B80, short XS t/m L.

Boobs and Bloomers Audrey bh en short

Deze beha komt uit de basiscollectie van Boobs & Bloomers, de katoenen serie Audrey. De bh heeft geen beugel en een licht voorgevormde cup. Dit type bh is verkrijgbaar in zwart in de maten AA65 t/m B80 en de short is leverbaar in de maten XS tot en met L.

Boobs and Bloomers Shy girl bh en short

Dit is een leuke bh met een dierenprint. De ondergrond van de bh is wit met roze randen en roze print. De Shy Girl beha is licht voorgevormd en beugelloos. De bh is leverbaar in de maten AA65 tot en met B80 en de short in de maten XS tot en met L. Let wel, de XS en S kunnen kleiner uitvallen dan verwacht.


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑