Dames lingerie

Published on December 13th, 2013 | by Bodyfashion Born

0

Borstvergroting zonder operatie

Een borstvergroting zonder operatie, het is een veelbesproken onderwerp. Veel vrouwen proberen met middeltjes en kruiden, en merken dan helaas dat het weinig resultaat heeft.

Een populair middeltje is fenegriek, fenegriek is afkomstig uit Noord-Afrika en wordt regelmatig gebruikt als ingrediënt in Indiase curry. In Nederland wordt fenegriek vooral toegepast in de productie van kaas. Het is prima te verwerken in maaltijden en heeft een bittere smaak. Fenegriek schijnt een  helende werking te hebben in het geval van verkoudheid, darmontstekingen, gewichtstoename, ook schijnt fenegriek de borstmelktoevoer te bevorderen.

U kunt fenegriek gebruiken op vier verschillende manieren, kies er bijvoorbeeld voor om ze in te nemen bij de maaltijd in de vorm van capsules, meng de fenegriekzaden  door uw maaltijden heen, of laat de fenegriekzaden volledig ondergedompeld in een bakje water, u kunt dit verwarmen en tot u nemen in de vorm van thee.

Het risico van deze toepassingen is dat gewichtstoename  over het hele lichaam zal plaatsvinden.
Wanneer u echt puur voor het borsten vergroten gaat is het aan te raden om de capsules of de zaden fijn te malen, meng deze met bijvoorbeeld olijfolie en masseer vervolgens ongeveer een half uur uw borsten in circulerende bewegingen.

Dit resulteert na meerdere dagen herhalen in een stevigere borst, en in bijzondere gevallen in het daadwerkelijke vergroten van de cupmaat. In veel gevallen gaat het in combinatie met inname van fenegriek, waardoor door gewichtstoename sneller gaat en daarmee ook de borstomvang toeneemt.

Vaak resulteert het kopen van een beha in de juiste maat in een groter ogende borstomvang, in combinatie met bijvoorbeeld een push-up of dubbele gel bh lijken uw borsten op natuurlijke wijze groter.


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑