Dames lingerie Gel bh Bodyfashion Born

Published on May 15th, 2017 | by Bodyfashion Born

0

Creëer een prachtig decolleté met een gel bh

Met het aanbreken van het mooie zomerse weer halen wij Nederlandse vrouwen onze zomerse tops en jurkjes weer uit de kast. Onder deze dunne stofjes is het extra belangrijk om een mooi passende bh te dragen. Voor vrouwen die niet zo rijkelijk bedeeld zijn begint dan vaak de zoektocht naar een mooie bh waarin de borsten optisch groter lijken. Speciaal voor deze vrouwen heeft After Eden een gel bh ontwikkeld die voorzien is van een enkele of dubbele gelpadding. Hiermee creëer je een mooi natuurlijk decolleté dat gezien mag worden.

De bh met enkele gelpadding zorgt voor een natuurlijk volume vanuit de onderkant van de borst. Hiermee krijg je een optisch effect van een grotere cupmaat. Wanneer je een nog volumineuzer resultaat wilt kun je kiezen voor een dubbele gelpadding. In deze bh bevinden de gelpads zich niet alleen aan de onderkant, maar ook aan de buitenkant van de borst. Hierdoor worden de borsten naar binnen gelift, waardoor een voller decolleté ontstaat. De stof is even dik als bij een bh zonder gel, waardoor het effect natuurlijk blijft.

Bij reguliere push up bh’s zijn de cups vaak heel dik. Hierdoor lijken de borsten optisch groter, maar kunnen de cups ook open staan aan de bovenkant. Dit probleem is er bij de gel bh’s van After Eden niet. De cups zijn dun en sluiten goed op de borst aan, waardoor het niet te zien is dat je een push up bh draagt. De bh’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: van eenvoudig wit of huidkleurig tot diverse modekleuren. Tip: draag je regelmatig lichtgekleurde tops? Probeer dan eens een rode gel bh, dit schijnt niet door onder lichte kleding!

De gel bh’s van After Eden zijn verkrijgbaar in een gladde stof, of met een borduursel over de cup. Het borduursel maakt dat de bh er mooi en luxe uitziet. Je hoeft niet bang te zijn dat het borduursel te zien is onder de kleding. Dit is namelijk heel strak tegen de cups aangespannen, waardoor het zelfs onder strakke shirts niet zichtbaar is. Een fijne bijkomstigheid is dat het borduursel de borst optisch nog groter maakt, waardoor deze bh’s ook heel geschikt zijn bij maat AA of A.

Het kiezen van de juiste maat gel bh vereist aandacht. Over het algemeen vallen de bh’s kleiner dan je wellicht gewend bent, met name bij de bh’s met dubbele pads. Bij twijfel over de juiste maat biedt Bodyfashion Born graag persoonlijk advies, op maat.


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑