Dames ondermode

Een zeer divers aanbod dames ondermode vindt u bij Bodyfashion Born. Zeer ruim assortiment in maten, kleuren en modellen. Heeft u geen standaard maat of bent u op zoek naar een goede prothese bh, dan bent ook u bij ons aan het juiste adres. Naast de ‘gewone’ beha’s hebben wij ook, minimizers, (dubbele) gel bh’s, prothese bh’s, sport bh’s en beha’s met maagband.

Ondermode voor dames bestaat uit meer dan alleen bh’s bij ons, bijpassende en losse slips, shorts, hipsters en strings maar ook voor onder shirtjes kunt u bij ons terecht. Bodyfashion Born is een lingerie speciaalzaak en wij vinden het belangrijk dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en u ook echt kunnen helpen bij een vraag. Dankzij de vele jaren ervaring hebben wij onze kennis opgedaan en weten wij alles over juiste ondersteuning, welke bh bij welke wens het beste aansluit. Maar ook vrouwen met een prothese kunnen wij helpen. Heeft u hulp nodig bij uw (eerste) prothese bh, vraag ons gerust om advies. Een bh moet altijd goed zitten, ongeacht welke bh u kiest.

Naast lingerie hebben wij ook nachtmode en badmode. Net als bij onze bh’s is onze badmode in grote maten en prothese varianten verkrijgbaar. Voor prothese lingerie en badmode hebben wij producten van Susa en Amoena, voor grote maten (t/m cup K) bh’s hebben wij een breed assortiment van Syl Design.

 


Back to Top ↑