Heren ondergoed

Published on December 18th, 2013 | by Bodyfashion Born

0

Dim herenondergoed

DIM is een ondergoedmerk dat zowel shirts, tanktops als onderbroeken verkoopt. Zij bieden verschillende soorten onderbroeken aan zoals long boxers, boxers en strings. DIM is een sportief en modern merk met een breed aanbod. Omdat wij DIM zo’n fijn merk vinden hebben wij hun ondergoed opgenomen in ons assortiment.  Hieronder een overzicht van enkele DIM-onderbroeken te bestellen op onze site.

Dim Long Sport

Door de vormgeving van de Dim Long Sport kan het lichaam goed ademen, blijft de onderbroek goed zitten en verdwijnt de transpiratie razendsnel zodat de onderbroek zo comfortabel mogelijk is. De onderbroek is gemaakt van Outlast, dit reguleert de temperatuur en vormt een ideaal microklimaat tussen de huid en de stof. De brede naadloze tailleband zorgt dat de onderbroek zo goed mogelijk zit.

Dim Chicsense short

De Dim Chicsense short heeft een speciale ‘V-uitsnijding’ aan de voorkant waardoor de onderbroek extra stevig is. De onderbroek heeft geen hinderlijke naden aan de achterkant zodat deze extra comfortabel zit. De Chicsense is zo zacht dat het voelt als een tweede huid door de mix van polyamide en elastaan.

Dim Chicsense Microfaser string

Deze mannenstring van microfaser zit erg comfortabel door de stevige zijpanden en het zachte materiaal van Microfaser. De Dim Chicsense Microfaser string heeft een elastische band en geen zijnaden waardoor hij extra lekker zit. Door de band heen is een metallic draad geweven. De onderbroek is verkrijgbaar in de kleuren zwart en huidskleurig.

Dim Smart Coton Modal short

De Dim Smart Coton Modal short heeft is gemaakt van de stof Modal, hierdoor is de onderbroek vormvast en kleurecht.  Het materiaal neemt tot 3 keer sneller vocht op dan de gemiddelde katoenen onderbroeken. De elastische band en pasvorm zorgen dat de onderbroek goed aansluit aan het lichaam.

Tags: ,


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑