Dames lingerie

Published on December 11th, 2013 | by Bodyfashion Born

0

Dubbele gel beha’s

Het aanbod voor vrouwen met kleine borsten die graag wat grotere borsten zouden willen is helaas redelijk beperkt. Men komt aanzetten met allerlei ‘push-up’ beha’s, maar deze geven vaak niet het gewenste resultaat. Bij Bodyfashion Born verkopen wij beha’s waarmee het juiste effect wordt bereikt, wonderbra’s en de zogenaamde dubbele gel bh’s,  deze dubbele gel beha’s geven vanuit de onderkant meer volume waardoor de borsten optisch twee maten groter zijn. Deze bh’s zijn verkrijgbaar in de maten AA65 t/m D80 en zijn er zowel in gladde cup als met een geborduurde cup.

Bij Bodyfashion Born vinden wij het belangrijk dat ons aanbod zo volledig mogelijk is en dat wij iedereen met hun wensen kunnen helpen. De dubbele gel bh’s en de wonderbra’s hebben wij aan ons assortiment toegevoegd omdat dit type beha de borsten groter doen lijken op een natuurlijke manier.  Om inzicht te geven in ons assortiment hebben wij een selectie gemaakt uit ons aanbod van push-up bh’s.

Ultimate Plunge

Wonderbra heeft de Ultimate Plunge bh ontwikkeld, welke uitermate geschikt is voor de feestdagen. De ultimate plunge biedt een vrouwelijke en sexy plunge beha waarbij gebruik gemaakt is van de materialen microfibre en fishnet. Door het transparante middendeel is deze beha erg handig voor onder feestjurken, laag uitgesneden tops en diepe halslijnen.

Full Effect

De Full Effect beha is verkrijgbaar als gladde cup in de kleuren zwart en skin, dezelfde beha is ook leverbaar in een uitvoering met zwart kant, door zowel het ontwerp van de beha zelf als door het kant lijken de borsten in het zwarte kant groter. Het borduursel is niet zichtbaar door kleding doordat het dicht op cup geweven is. De beha is ontworpen om de cup met 2 maten te vergroten en zijn slim vormgegeven met een mix van gel, lucht en schuim, voor een natuurlijke ronding vanuit elke hoek.
Tevens is deze beha te combineren met multiway bandjes.

Sensitive Strapless

Deze Sensitive strapless bh heeft een dubbele gelvulling, welke meer volume levert. Dit model bh heeft een gladde cup en vergroot het volume van de borst met twee cupmaten. De zachte ‘Microfaser’  zorgt ervoor dat er volume vanuit de onderkant gecreëerd wordt voor een natuurlijk uitziend resultaat. Bij deze beha ontvangt u transparante bandjes en bandjes in de kleur van de beha.


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑