Dames lingerie

Published on May 13th, 2014 | by Bodyfashion Born

0

After Eden

Tegenwoordig draagt elke vrouw een bh. Een bh is voor de ondersteuning van de buste van een vrouw. Daarom is het dan ook erg belangrijk om een goed gepaste bh te dragen. Wanneer een bh te groot of te klein is heeft het weinig zin om een bh te dragen. After eden is een merk  voor bh’s met een ruim assortiment. In dit assortiment zitten veel verschillende soorten bh’s. Door het ruime assortiment en de vele verschillende soorten bh’s is het voor de vrouw altijd mogelijk om tot een keuze te komen.

After eden heeft push up & gel bh’s. Deze bh’s geven veel vorm, zijn vrouwelijk en sexy. Deze bh’s zorgen voor een goede pasvorm en zitten erg comfortabel. De gel bh’s zorgen voor een goede en mooie vorm voor de buste. De bh’s zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar. De vaste kleuren zijn huidskleur, zwart en wit.

De collectie voorgevormde bh’s van After eden loopt van cup A tot F. De voorgevormde bh’s zorgen voor een goede stevige vorm voor de buste en een goede ondersteuning. Deze bh’s zijn in veel kleuren beschikbaar, niet alleen in de standaard kleuren maar ook met een leuke print.

De basics en sensitive bh’s zijn verkrijgbaar in cup A tot G. De basics en sentitive bh’s zijn standaard maar wel nog met leuke details zoals een stukje kant. Ook deze bh’s zorgen voor een goede ondersteuning en mooie vormgeving van de buste.

Alle verschillende soorten bh’s van after eden zijn te combineren met leuke, sexy en vrouwelijke slips of onderbroeken.


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑