Dames lingerie Grotere borsten met Push Up bh

Published on December 13th, 2013 | by Bodyfashion Born

0

Vrouwen hebben steeds grotere borsten

Nederlandse vrouwen krijgen steeds grotere borsten, dit komt doordat vrouwen steeds langer en zwaarder worden. We horen de mannen misschien juichen bij dit nieuws, echter is de oorzaak niet om blij van te worden.
Vrouwen eten steeds vaker ongezond door de grote consumptie van fastfood. Aangezien borsten voor 80% uit vet bestaan resulteert dit in grotere borsten. Buiten dat slikken steeds meer meisjes de anticonceptiepil, waarvan niet alleen het effect is dat vrouwen niet zwanger worden maar ook dat hun borsten in omvang toenemen.

Vrouwen ondervinden vaak lasten bij het hebben van een grotere cupmaat. Denk bijvoorbeeld aan rug- en schouderproblemen. Het is vaak zwaarder met lopen en nekpijn komt ook vaak voor. Echter met een juiste bh voor vrouwen  met een grote cupmaat kunnen deze problemen vaak verminderd worden of kunnen helemaal verdwijnen.

Het kan erg lastig zijn om de juiste bh te vinden, al helemaal om een bh te vinden waarbij je niet het idee hebt dat je een ‘oma’-bh draagt. Gelukkig zijn er steeds meer aanbieders van bh’s in een grote cupmaat, die ook nog eens sexy en comfortabel zijn. Inmiddels zijn er gelukkig ook minimizers, deze laten het borstvolume kleiner lijken en zitten ook nog eens heel erg goed.


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑