Heren ondergoed

Bij Bodyfashion Born verkopen wij naast dames lingerie ook heren ondergoed. De twee bekendste merken die wij verkopen zijn Dim en Sapph. U heeft bij ons keuze uit diverse heren slips en boxershorts. De modellen van de slip en boxershort variƫren naar smaak. Zo heeft u onder andere keuze uit boxershorts met en zonder naden, korte en lange modellen. Daarnaast zijn er ook nog speciale boxershorts voor het sporten in ons assortiment verkrijgbaar.

Naast slips en boxershorts verkopen wij ook t-shirts en tanktops van Dim. T-shirts en tanktops zijn ideaal om te dragen als onderkleding, het houdt uw lichaam warm of het houdt juist zweet tegen. T-shirts onder uw overhemd zorgen voor een langere leeftijd van uw bovenkleding. Tanktops zijn fijn tijdens de zomer, doordat deze geen mouwtjes heeft is deze cooler dan een gewoon t-shirt.

Tijdens een koude winter wordt er meer kleding gedragen, niet alleen onderkleding maar ook pyjama’s zijn dan meer in trek. Een warme pyjama tijdens koude winterdagen is erg fijn om in te slapen, maar ook tijdens een zondagochtend-ontbijtje kan het fijn zijn om nog even in uw pyjama rond te lopen. Bij Bodyfashion Born kunt u terecht voor heerlijk warme velourse heren pyjama’s van Lunatex.


Back to Top ↑