Kindermode

Bodyfashion Born heeft naast dames mode en heren mode ook ondermode, nachtmode en badmode voor kinderen. Niet alleen voor de kleine kinderen kunt u bij ons terecht, maar ook voor uw tienermeiden. Wij hebben namelijk een zeer leuk aanbod van Boobs and Bloomers. Dit merk is speciaal voor tienermeiden, zij hebben dat eerste bh’tje waar uw dochter naar op zoek is en die u ook nog leuk vindt. Het is geen kinder ondergoed meer, het is voor echte grote meiden.

Voor de kleinere dames en heren hebben wij nachtmode van Lunatex. Lunatex is kwalitatief erg goed, zeer warm en meestal zijn het velourse pyjama’s. Velourse pyjama’s zijn warm, zacht en comfortabel. Er kan in geslapen, ontbeten en gespeeld worden, oftewel alle belangrijke aspecten voor een kinderpyjama.

Naast tiener ondermode en nachtmode is er ook diverse badmode voor kinderen verkrijgbaar. Bikini’s, zwembroeken en badpakken voor alle leeftijden hebben wij keuze in deze producten. Onze badmode voor kinderen is gemaakt van stevig materiaal, zodat de fanatieke glij-avonturen niet zorgen voor kale plekken. Onze badmode voor kinderen is van het merk Nickey Nobel, neem een kijkje bij badmode voor meisjes of badmode voor jongens.


Back to Top ↑