Kinder ondermode & nachtmode Lunatex Pyjama

Published on January 23rd, 2014 | by Bodyfashion Born

0

Lunatex pyjama

’s Winters hebben kinderen weer lekker warme pyjama’s nodig. Kinderen dragen pyjama’s tijdens het slapen en in de weekenden vaak nog in de ochtend, om lekker in te spelen. En met een leuke pyjama kan een kind zich heel zelfverzekerd voelen tijdens een logeerpartijtje. Een kinderpyjama moet dus warm zijn tegen de wintertemperaturen, comfortabel om in te spelen én uw kind moet het natuurlijk ook een leuke pyjama vinden.

De Lunatex-pyjama’s voldoen aan al deze punten, de pyjama’s zitten losjes en comfortabel en hebben boorden aan de enkels en aan de mouwen, zodat tijdens het spelen de pyjama ook goed blijft zitten. De pyjama’s hebben diverse prints en kleuren die kinderen aanspreken.

Lunatex velours pyjama’s voor meisjes zijn in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar.
Lunatex velours serie Naomi 
Deze pyjama heeft een velours stof en voelt heerlijk zacht aan. De Lunatex pyjama’s houden uw kind heerlijk warm en blijven goed zitten. Het jasje heeft een v-hals en de pyjama is verkrijgbaar in twee kleuren.

Lunatex katoen Patchwork

Het jasje is aan de voorkant voorzien van een zilverkleurig borduursel met hierin weer kleine pailletten verwerkt. Het achterpand in z’n geheel bedrukt met kleine bloemenprint. De broek aan de bovenkant met tunnelkoord aan de onderkant bevindt zich een breed boord. Wanneer de limekleurige pyjama wordt besteld zijn de mouwen en de broek in deze kleur. Uiteraard geldt dit ook voor de oranje kleur.

Naast de meisjespyjama’s zijn er van Lunatex ook stoere warme jongenspyjama’s verkrijgbaar bij Bodyfashion Born.

Lunatex velours serie Glow in the Dark

Deze stoere pyjama heeft een glow in the dark functie. Zoals eerder gezegd zijn pyjama’s soms erg belangrijk voor een kind wanneer hij of zij een logeerpartijtje heeft, maar met deze pyjama hoeft geen enkel jongetje zich nog zorgen te maken daarover. Het jasje met V-hals & print met vleermuizen die licht geven in het donker zijn namelijk enorm stoer om te laten zien!

Tags: , , ,


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑