Dames lingerie sapph logo

Published on July 10th, 2017 | by Bodyfashion Born

0

Sapph badmode

Sapph is een kwaliteit merk dat stijlvolle lingerie verkoopt voor een niet al te dure prijs! Naast lingerie heeft Sapph ook badkleding in zijn assortiment met natuurlijk hetzelfde kwaliteit en stijlvolle modellen.

Onder badkleding verstaan we natuurlijk bikini’s en badpakken. Daarnaast verkoopt Sapph ook bijbehorende kledingstukken die passen bij de badkleding, zoals tunieken. Deze kunnen gedragen worden als je bijvoorbeeld even een ommetje gaat lopen op het strand maar niet jezelf gelijk wilt omkleden. Tuniek over de bikini/badpak, en je bent ready to go!

Welke kleur staat het best bij mijn huidskleur?

Sapph heeft de perfecte kleur badmode voor elk type huidskleur. Er zijn namelijk verschillende soorten en types huidskleuren. Wat jij jezelf dan afvraagt is dan ook: welke kleur past het beste bij mijn huidskleur?

Wij geven je raad en advies!Sapph bikini

Heb je een bleek tot lichte huidskleur? Dan is het aan te raden om poederkleuren, zachte kleuren of koraalkleuren te kiezen zoals lichtblauw, roze of geel. Omdat het contrast niet te groot is tussen jouw lichte huidskleur en deze keuren, matcht dit heel goed en mooi bij elkaar!

Met een licht getinte huidskleur past zowat elke kleur bij jou type huidskleur! Felle kleuren zoals vuurrood, knalgeel of lime groen laten jouw huidskleur nog bruiner lijken door deze kleuren. Ook minder felle kleuren zoals aardetinten en metallics staan heel goed bij een getinte huidskleur! Beige, camel, donkerbruin en goud staan je heel goed!

Als je van jezelf al een mooie bruine huid hebt, dan staan kleuren zoals zwart of wit je heel goed! Maar kleuren zoals knalgeel, turquoise of oranje/rood staan je ook goed! Go colourful! Want zeker met felle kleuren zie jij er stralend uit.

Natuurlijk zijn smaken verschillend, de een houdt van een printje en de ander van een effen kleurtje. Kies het beste waarin jij je zelfverzekerd in voelt en waarin jij in wilt lopen!

Met een printje zoals streepjes, stipjes, dierlijke printen zou je wel moeten oppassen of dit niet je lichaamsstructuur verandert. Sommige printjes laten namelijk jouw borsten of billen kleiner lijken.

Bekijk daarom eerst goed welke het beste bij jou staat en waar je lichaam het mooist uitkomt!

Kies voor de juiste maat!

Kies een badpak of bikini die ook echt jouw maat is. Dit sluit natuurlijk mooi aan bij je lichaam en houdt alles in model. Kies dan niet voor een badpak/bikini van een maatje groter. Een badpak/bikini die niet jouw juiste maat is ondersteunt jouw lichaam niet goed. Borsten en billen zitten niet meer mooi strak in het model van een badpak of een bikini doordat deze een maatje groter zijn. Met als gevolg dat de stof van de badkleding gaat hangen zodra je uit het zwembad of zee stapt. Dit sluit duidelijk niet mooi aan bij je lichaam. De juiste maat is heel belangrijk!

Verschillende modellen badmode

Er zijn ook verschillende soorten modellen die Sapph aanbiedt in de badmode. Bikini’s zijn te koop met beugel maar ook zonder beugel. Het ligt er natuurlijk aan wat het beste bij je zit en of dit wel comfortabel is.

Sapph bikini’s zijn zowel in een setje als in los te koop. Dit geeft je de kans om een ander kleur broekje te nemen of een ander kleur topje. Dan is het bijvoorbeeld een leuk idee om een heel kleurrijk topje te halen met daarop een (drukke) print, en om het setje compleet te maken met een effen bikinibroekje.

Verzorging

Pas goed op de zon! Het is natuurlijk begrijpelijk dat je lekker in een goed gevoel lang in de zon wilt lopen/zitten met de juiste badmode in de perfecte kleur die je draagt, maar het is dan wel belangrijk om je goed in te smeren met zonnebrand, en daarna nog even aftersun. Zo koelt de huid lekker af en blijft het gevoed en gehydrateerd.


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑