Heren ondergoed

Published on October 25th, 2013 | by Bodyfashion Born

Sapph heren boxershorts

Bij Bodyfashion born zijn we er trots op dat wij het Nederlandse merk Sapph verkopen. Sapph is nog niet zo lang geleden begonnen als lingeriemerk maar is in een korte tijd zeer snel gegroeid. Het lingeriemerk voor zowel heren als vrouwen, straalt een luxe imago uit, is kwalitatief zeer goed en toch betaalbaar.

Onze Sapph heren boxershorts zijn allen longshorts, zitten zeer comfortabel en zijn gemaakt van katoen of tactel. Tactel is een synthetische microvezel op basis van polyamiden. Beide materialen staan bekend als zachte stof, Sapph gebruikt dan ook alleen hoogwaardige materialen voor de heren boxershorts. De Sapph boxershorts voelen dan ook bijna als een tweede huid.

De Sapph heren boxershorts hebben een brede band met het merk erop, de band zorgt voor draagcomfort en geeft ook een stoere maar toch luxe uitstraling aan de boxer. De collectie boxershorts van dit merk bieden ook naadloze boxershorts aan, het voordeel van naadloze boxers is dat je niet voelt dat je ze draagt en ze zijn lekker zacht. De naadloze boxershorts van Sapph schuren niet, dus je krijgt er geen geïrriteerde huid door. Doordat de Sapph boxershorts aanvoelen als een tweede huid, zijn ze ook erg comfortabel tijdens het sporten. Mocht je een katoenen naadloze Sapph heren boxer willen bestellen, kijk dan eens naar onze naadloze modellen, bijvoorbeeld de Lucas cotton of de Daan cotton.

In de webshop van Bodyfashion-Born kun je terecht voor de verschillende soorten heren boxershorts van Sapph, met of zonder naad, van tactel of katoen maar allemaal betaalbaar en een uitmuntende pasvorm!

 

Tags: ,


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑