Dames lingerie Shapewear

Published on February 20th, 2014 | by Bodyfashion Born

0

Shapewear

Er zijn meerdere soorten corrigerend ondergoed op de markt, jurkjes, broekjes, bh’s etcetera. Hoe dan ook, er is genoeg keus in de ‘shapewear’. Maar welk type ondergoed heeft nou het gewenste effect? En welke maat moet u dan nemen?
Het corrigerende jurkje, ‘bodydress’,  ze zijn er in verschillende vormen en kleuren. Er zijn jurkjes die de borsten ook bedekken en er zijn jurkjes die tot onder de borst komen en dan met schouderbandjes stevig blijven zitten. Deze jurkjes liften het gehele silhouet behalve de borsten. Echter bij de jurkjes die de borsten bedekken wil het nog wel eens voorkomen dat buiten het liften van het silhouet de borsten ook gelift, gepusht of juist geminimized worden.

De corrigerende beha, ‘minimizer bh’, deze bh’s zorgen er simpelweg voor dat uw borsten optisch kleiner lijken. Dit doen ze door uw borsten als het ware naar beneden te duwen, zonder bobbels en dergelijke, waardoor ze natuurlijk kleiner ogen.

De ‘body’, dit is het type shapewear in de vorm van een badpak. Deze lift de decolleté, billen, taille en buik.

De hoge taille slip, de naam zegt het al, heeft een hoge taille. Door de strakke, elastische stof te combineren met een goed model onderbroek is het effect dat de buik en billen gelift worden.
Er worden ook variaties verkocht met broekspijpjes, deze liften de dijen ook nog eens.

Wanneer u twijfels heeft over welke maat u nodig heeft moet u onthouden dat een maatje kleiner kopen niet de bedoeling is. Dit is een fabeltje dat ooit de wereld is ingeholpen. Bij twijfel tussen twee maten is het vaak ook verstandig om de grootste van de twee te kiezen. Houd in principe uw eigen kledingmaat aan.

Tags: ,


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑