Dames lingerie shock absorber

Published on May 29th, 2017 | by Bodyfashion Born

0

Comfortabel sporten met een Shock Absorber sport bh

Vrouwen met een grote cupmaat zullen kunnen beamen dat sporten zonder de juiste sport bh zeer oncomfortabel kan zijn. Een van de beste merken sport bh’s in de markt is Shock Absorber. De Shock Absorber is een zeer geavanceerde sport bh die in staat is om beweging van de borsten tijdens iedere vorm van high intensity sport op te vangen. Met deze bh wordt sporten een stuk comfortabeler.

De Shock Absorber is in 1994 ontwikkeld door wetenschappers aan de universiteit van Edinburgh. Voor veel sportende vrouwen was het tot dat moment een uitdaging om een goede sportbh te vinden die in staat was om alle bewegingen van de borsten op te kunnen vangen. De Shock Absorber had een revolutionair ontwerp die de borsten in de natuurlijke vorm goed op hun plaats hield. Nog steeds doet het merk voortdurend wetenschappelijk onderzoek naar de beste techniek in het opvangen van bewegingen tijdens sporten.

Naast de hoge kwaliteit van de Shock Absorber als bh voor het sporten staat het merk ook bekend om de grote range cupmaten. Van bescheiden A-cup tot ruime L-cup en alles wat hier tussenin zit: voor iedere vrouw is er een geschikte Shock Absorber. Daarnaast zijn er verschillende Shock Absorbers voor verschillende types sport. Tijdens yoga heb je immers een ander soort bh nodig dan tijdens hardlopen. shock absorber push up

Vrouwen die het prettig vinden om een push up bh te dragen kunnen dit ook tijdens het sporten doen. Speciaal voor een mooi decolleté in iedere sporttop is er de Shock Absorber Push Up Sport top. Deze is voorzien van padding dat ervoor zorgt dat de borsten mooi gevormd worden. De Shock Absorber push up heeft een supportlevel 2, waardoor deze geschikt is voor sporten met een lage tot middelmatige impact op de borsten, zoals bijvoorbeeld fitness of fietsen.

shock absorber

Wanneer je aan een zeer actieve sport doet, zoals bijvoorbeeld hardlopen, voetbal of hockey, is een sportbh met supportlevel 3 of 4 aan te raden. Bh’s met deze support levels zorgen voor extra ondersteuning wanneer je dit nodig hebt. Een voorbeeld hiervan is de D+ max sport bh van Shock Absorber. Deze bh vermindert het bewegen van de borsten met 74% en heeft extra brede schouderbandjes die de druk verminderen.

 

Voor vrouwen van ieder postuur, met (vrijwel) iedere maat borsten is er wel een geschikte bh van Shock Absorber te vinden. Met deze bh’s hoef je je tijdens het sporten geen zorgen te maken over je borsten die heen en weer bewegen. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van iedere denkbare sport!


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑