Heren ondergoed Dim herenondergoed

Published on March 24th, 2014 | by Bodyfashion Born

0

Soorten heren ondergoed

Er zijn tegenwoordig behoorlijk wat soorten herenondergoed verkrijgbaar, elk een ander model en een andere kleur. Hierom zijn sommige soorten ondergoed niet altijd even geschikt voor een bepaalde activiteit als een ander type.

In het Nederlands worden ze ook wel boxershorts of boxers genoemd, het model is herkenbaar aan de strakke pasvorm. Deze onderbroek heeft een elastieken band rondom de heup en heeft broekspijpjes die de billen volledig bedekken en een klein stuk bovenbeen bedekken. De boxershirt heeft een goede support door de y-vormige cup, dit maakt de onderbroek geschikt voor zowel zitten achter een bureau als voor sport. De onderbroek houdt alles op zijn plaats en kruipt niet op door de elastieken band.

Een wat minder bekend en zeker ook een minder populair soort ondergoed is wat er in Amerika onder een boxershort wordt verstaan. De onderbroek heeft een losse pasvorm en lange, wijde pijpen, dit zorgt voor veel ‘bewegingsvrijheid’ en is daarom minder geschikt voor een activiteit als sporten of om onder een strakke broek te dragen.

Heren ondergoed houdt niet op bij de onderbroek, veel mannen dragen als onderdeel van hun ondergoed ook vaak een t-shirt onder hun overhemd. Hier kiezen ze voor om eventuele zweetplekken in hun goede overhemd te voorkomen en in de wintermaanden is het lekker warm. Een t-shirt met ronde hals is geschikt voor overhemden en dergelijke die dichtgeknoopt worden tot de bovenste knoop. De modellen met een v-hals zijn beter geschikt voor bovenkleding met een wat lagere sluiting.

De tanktop is ook populair onder de mannen. Er zijn veel tanktops in het aanbod met een print of kleurtje, deze zijn echter minder geschikt voor onder overhemden omdat deze nog wel eens willen doorschijnen. Vooral onder smokingoverhemden of lichtere overhemden is een dunne, witte tanktop aan te raden, er zijn dan geen korte, witte mouwtjes zichtbaar onder het overhemd.

Tags: , , ,


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑