Geen categorie

Published on September 11th, 2013 | by Bodyfashion Born

0

Sport bh’s

De sport bh is een veelbesproken onderwerp onder vrouwen. Maar welke is nu goed, comfortabel en ziet er ook nog modieus uit? U kunt veel informatie online vinden over sport bh’s, maar welke informatie is nu essentieel om te weten, voordat u een sport bh aanschaft? Hieronder hebben wij voor u alle belangrijke informatie onder elkaar gezet.

Waarom is het verstandig om een sport bh te dragen?
Bij Bodyfashion-Born krijgen we vaak de vraag waarom een sport bh eigenlijk nodig is. Een sport bh is ten eerste comfortabeler dan een gewone beugel bh tijdens het sporten. Daarnaast biedt een goede sport bh ook bescherming aan de borsten. Voor een gemiddelde borst, van ca. 200 a 300 gram, is het schudden dat tijdens sporten gebeurt niet goed. Naast dat dit pijnlijk kan zijn, zorgt overmatig bewegen van de borst voor druk op weefsel en huidstructuren. Op lange termijn kunnen hierdoor hangborsten ontstaan. Veel vrouwen zijn trots op hun borsten en met een de juiste sport bh kun je ook mooie borsten houden.

Shock Absorber sport bh
De Shock Absorber is een veel verkochte sport bh en is dankzij de techniek die gebruikt wordt om het bewegen van de borst op te vangen, nummer 1 op dit gebied. Het grote voordeel van dit merk is dat er een grote diversiteit aan maten beschikbaar is, daarnaast zijn er ook nog drie verschillende ondersteuningslevels. De Shock Absorber is beschikbaar in cup A tot en met cup I en support levels High, Maximum en Extreme Support. Vroeger gebruikte Shock Absorber de levels 2, 3 en 4. Hieronder vindt u precies welk level ondersteuning geschikt is voor welke sport.

High Support Shock Absorber  houdt in dat de beha geschikt is voor lichtere sporten zoals yoga, fitness, golf, skiën en nordic walking.

Maximum Support Shock Absorber is geschikt voor relatief intensieve sporten. Deze sport bh is erg fijn om te dragen zijn zeer geschikt voor sporten als aerobics, tennis en joggen.

Extreme Support Shock Absorber biedt de beste ondersteuning. Deze sportbeha’s zijn erg geschikt tijdens sporten waarbij de borsten erg veel kunnen bewegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hardlopen, atletiek en paardrijden.

Met de sportbeha’s van Shock Absorber bent u zeker van comfortabel bewegen en bescherming van uw borsten. Onderzoek heeft uitgewezen dat een goede sport bh het stuiteren van de borsten tot 74% beperkt, dit is bijna drie maal zo effectief als een normale beugel bh.

Wat is voor u de juiste sport bh?
Iedere vrouw heeft een andere pasvorm en iedere vrouw vind weer iets anders prettig zitten. Hoe weet u of de sport bh die u gekozen heeft ook geschikt is voor u? Hieronder vindt u een aantal handige tip,

  • De sport beha moet comfortabel zitten, maar toch goed aansluiten. Let wel op dat de bh niet te strak zit er moet nog normaal geademd kunnen worden.
  • Een sport bh heeft een recht model aan de, zorg dat zowel voor als achterkant op dezelfde hoogte zit. De achterkant moet niet omhoog kruipen tijdens het bewegen.
  • Wanneer u de sport bh aantrekt om te passen, strek uw armen uit in de lucht. Blijft de elastische band aan de onderkant goed zitten? Dan is deze bh juist voor u. Schuift de band omhoog, dan heeft u een maat kleiner nodig.
  • Wanneer de sport bh gepast wordt, spring dan een paar keer met zwaaiende armen in de lucht. Blijft de bh goed zitten, dan is deze sport bh helemaal geschikt voor u.

Nu u hierboven de richtlijnen heeft voor een goede sport bh, wensen wij u heel veel plezier tijdens het sporten!

 

Tags: , ,


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑