Heren ondergoed Dim Heren t-shirts & tanktop

Published on December 12th, 2013 | by Bodyfashion Born

0

T-shirts en tanktops

Veel mannen dragen een shirt of tanktop onder hun overhemd om te voorkomen dat de overhemden  het eventuele zweet op moeten nemen en om te voorkomen dat de overhemden deodorantvlekken krijgen. En in de wintermaanden draagt men ze uiteraard ook omdat het lekker warm is onder je overhemd.

Tegenwoordig is het echter niet meer oké als anderen een shirt of tanktop onder het overhemd kunnen zien zitten. Gelukkig is dit alleen het geval wanneer mensen hun bovenste knoopjes iets open hebben, gelukkig kan dat door de ontwikkelingen op het gebied van heren ondergoed heel makkelijk opgelost worden met een v-hals shirt, door dit model is de rand van het ondershirt onzichtbaar.
Hieronder een greep uit ons assortiment van shirts en tanktops!

Dim Smart Coton Modal

Dit v-hals t-shirt heeft een dunne stof en is hierom makkelijk te combineren onder een overhemd en  een colbert. De stof ademt goed en neemt tot drie maal zoveel vocht op dan een shirt van 100% katoen. De Dim Smart Coton Modal is vormvast door de grote hoeveelheid ‘Modal’. Dit shirt is goed te combineren onder overhemden waar geen stropdas bij gedragen wordt.

Real Cool Cotton

Het Real Cool Cotton t-shirt heeft een ronde hals en is gemaakt van stretchkatoen, hierdoor heeft dit shirt altijd een perfecte pasvorm. De stof is sneldrogend en voelt zeer comfortabel tijdens het dragen van het shirt. De Real Cool-technologie zorgt ervoor dat vocht wordt afgevoerd van de huid naar het weefseloppervlak. Dit shirt is ook verkrijgbaar als v-hals.

Super Dim Sport

Dit shirt met ronde, nauwsluitende hals is gemaakt van modal en katoen.  De stof is stretch en heeft een strakke pasvorm. Onder de armen zitten miniscule gaatjes waardoor vocht gemakkelijk kan worden afgevoerd. Hoewel de naam van het product het woord ‘sport’ bevat, hoeft dit niet te betekenen dat dit shirt alleen geschikt is voor sport. De Super Dim Sport kan voor allerlei activiteiten en gelegenheden gebruikt worden.


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑