Dames lingerie

Published on January 9th, 2014 | by Bodyfashion Born

0

Weet u welke bh geschikt is onder jurkjes en topjes?

Er zijn veel soorten strapless en multiway beha’s. Maar welke is nou het meest geschikt voor uw wensen en voor bij de jurk of top die u aan wilt?

Heeft u een grotere maat, of simpelweg grote borsten? Dan is waarschijnlijk de Wonderbra grote maat strapless multiway bh de beste beha voor u. De gladde voorgevormde cup zorgt ervoor dat de buste niet plat gedrukt worden maar juist mooier vormen, dit is onmiddellijk zichtbaar onder uw kleding. Het model is op 50 verschillende manieren te dragen, over de gehele breedte van de bh bevinden zich op elke cm een uitsparingen om het haakje in steken zodat u bij iedere jurk of shirt zelf kunt bepalen waar de bandjes komen te zitten. Er worden zowel transparante als bandjes in de kleur van de Bh meegeleverd. De cups geven niet mee dit heeft als voordeel dat het u extra stevigheid biedt. Houd u er rekening mee dat er hierdoor cupverlies optreedt , neem de cupmaat zeker 1 tot 2 maten groter en de omvang 1 maatje ruimer.

Wilt u een strapless of multiway bh die niet simpelweg effen zwart, wit of huidskleur is?
Dan kunt u het beste kiezen voor de Wonderbra Ultimate Lace2 Strapless bh met licht voorgevormde cup. Dankzij de handjes die verwerkt zijn aan de binnenzijde van deze Bh ontstaat er een mooi natuurlijk up lift effect. Het ingeweven borduursel is nauwelijks zichtbaar onder uw strakke kleding. De bovenkant en zijpanden van een gladde unistof. De hoge zijpanden komen de stevigheid en pasvorm ten goede. Sluiting aan achterkant driehaaks. Houd er bij dit model rekening mee dat er cupverlies optreedt vanaf de cupmaat D75. Omvang valt ook iets strakker uit.

Mocht u wat meer borstvolume willen, dan raden wij de After Eden Sensitive strapless bh met dubbele gelvulling aan. Dit model Bh in gladde uitvoering vergroot het volume van de borst met twee cupmaten, en is gemaakt van een zachte “Microfaser” die het draagcomfort zeer aangenaam maakt. Het volume wordt vanuit de onderkant gecreëerd. Tip: houd u er rekening mee dat er door de gelvulling cupverlies optreed.


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑