Dames lingerie Wonderbra

Published on June 13th, 2017 | by Bodyfashion Born

0

Strapless Wonderbra

De strapless beha van Wonderbra is dé ideale beha als je ervoor wilt zorgen dat je zo min mogelijk van je bh wilt laten zien of eigenlijk helemaal totaal niet.

Deze speciale beha is perfect om te dragen tijdens de zomer met het dragen van shirtjes/topjes met een blote schouder of geen mouw. En vooral bij jurken is het ideaal om de Wonderbra te dragen waarbij de jurk strapless is en/of een deel van een blote rug.

 

De Wonderbra heeft een brede band waardoor deze niet snijdt in de huid vergeleken met andere beha’s. Dit zorgt voor comfort en rust voor de huid.

De strapless Wonderbra is beugelloos, wat natuurlijk het gedoe van uitstekende bh-beugels vermijdt.

 

Strapless

Nou zal je denken dat het misschien een beetje risky is met het dragen van een strapless bh dat de bh zal afzakken, en dat je vertrouwd bent met de bh-bandjes omdat het steun garandeert. Maar ook zonder bh-bandjes bewijst Wonderbra met hun unieke technologie dat de strapless bh goed en stevig op zijn plek blijft zitten dankzij de soliconen strips aan de binnenzijde van de beha en zachte cups.

De strapless bra van Wonderbra blijven als het ware op zijn plek met ‘’handjes’’. De ‘’handjes’’ biedt optimale steun en stevigheid! Toch bij een aankoop van de Wonderbra zitten er standaard de Wonderbra bh-bandjes bij inbegrepen. Toch voor de zekerheid!

 

Strapless push-up bra

Ook met de strapless push-up bra van Wonderbra geeft de bra een boost bij het dragen van deze beha. Deze push-up bra geeft je stiekem toch nog een boost zonder dat dit op te vallen is!

De strapless push up beha van Wonderbra heeft ook een huidskleur variant. Ideaal voor het dragen van doorzichtige bloesjes of jurkjes. De bh schijnt niet al te erg door en valt niet al te erg op.

 

Strapless bh voor zomerkleding

Zeker tijdens de warme zomerdagen is het dan van pas om korte, dunne kleding te dragen. Vooral jurken, shirtjes die geen mouw hebben, strapless of de blote schouders shirtjes/jurkjes worden weer uit de kast gehaald! Met het dragen van een strapless jurk/shirtje of waarbij er geen mouw is maar wel een bandje, is het natuurlijk mooier als er geen een ander bandje te zien is. Vooral niet met een kleur die totaal niet past bij het kledingstuk. Dit zorgt voor onrust in de outfit en is dit vaak afleidend.


About the Author

Welkom bij Bodyfashion Born, de lingeriewinkel die meer biedt dan alleen onder-, bad en nachtmode. Naast (voorgevormde) bh’s met beugel en zonder beugel hebben wij ook een breed assortiment in prothese bh’s. Voor prothese badmode kunt u ook bij ons terecht, wij hebben diverse badpakken en tankini’s voor u. Heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag.Back to Top ↑